PDA

View Full Version : Converting Logic Audio Platinum projects to Reason



FXOjafar
01-27-2015, 12:20 AM
Hi There.

I'm not sure where to ask this but I have some old Logic Audio Platinum projects that I want to revisit.
I was wondering if someone knows how to convert them to Reason? The old Logic can't install in Win8 so I can't open and convert them in there unfortunately.
Many thanks for suggestions.

Cheers

Osmose
01-27-2015, 01:19 AM
I'm afraid turntable to "convert" the project files to a daw like reason since they work totally different. The only way to go about is to create stems out of the logic file, preferably without to much processing so you're able to redo that within reason so you can make changes whenever you want.

Matt
01-27-2015, 02:59 AM
Yep Os is right stem them out and also set your Mixer levels to default not effect just the dry signal. Check your lelvels and make sure they are all around -10db so you know you have something to work with. Then import them and start mixing on the SSL!