Results 1 to 5 of 5

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1

    Problems with NN-19 and NN-TX - can not load WAV files

    Hi, I'm using Reason 5 and I have a problem when loading a simple Wav file from my computer with NN-19 and also with NN-TX. I'm loading a new project, loading NN-19 or NN-TX. They accept sounds from Factory Sound Bank and Orkester sounds, but from my computer files wav can not load. They do not see known standard files. The window is empty. I choose to the right of the dropdown menu to recognize all the files, but there is nothing again. I was watching Youtube and I was repeating the steps, but there everything worked and not me. What am I wrong? Can there be any setup I miss? Interestingly, in an old project of 5 years ago it is possible to load wav files from my computer but only in this project. And if it is loaded for some reason, two sounds are mixed - both from the browser, on the left side for Reason and the sound selected by the browser in the middle for selection from my computer.
    Please explain if you can figure out how this problem can be solved. Thanks
    Last edited by juveplu; 12-17-2018 at 12:26 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About us
Reason Forums is a Propellerhead Community. Here at Reason Forums our aim is to help people learn Reason and everything there is on how to make great music. We have tutorials, blogs, forums, free stuff, tips and so much more. We are Reason Forums a Propellerhead Community.
Join, Follow, Subscribe!